Äggsallad

4 personer

Ingredienser

6 hårdkokta ägg
4 tomater
2 msk kapris
1/2 liten purjolök

Sås
2 msk Dijonsenap
1 msk vinäger
1 msk Dansukker Ljus Sirap
1 dl matlagningsyoghurt

Garnering
persilja

 

Skär äggen i klyftor. Dela tomaterna och tag bort kärnorna och gärna skalet också. Skär dem i tärningar. Skölj purjolöken väl och skär den i tunna skivor.

Blanda samman dijonsenap, vinäger, sirap och matlagningsyoghurt till såsen.

Lägg ägg, tomattärningar och purjolök på ett fat. Strö på kaprisen. Ringla över såsen. Garnera med persilja.

Servera rostat bröd till och gärna även rökt skinka.

 

Receptet är framtaget av

Dansukker

SIDOR PÅ WWW.LUNCHTAJM.SE

ANNONSER

www.ekotajm.se

Receptportalen