En Hyllning till Ted Gärdestad

2019-11-23 Kl. 19.30 - 00.00
1991 kom bandet, Rock ´n Roll Machine, i kontakt med Ted Gärdestad

Ted Gärdestads sista kompband – 13 musiker på scen

Falköpings Stadsteater kl 19.30 Lördag 23 november 2019

I oktober 1991 spelade bandet med Ted på "Frimis" i Örebro. Ted var hemlig gäst och gjorde comeback på scen efter tio års tystnad. Sedan 2011 gör bandet en hyllningsturné för utsålda hus runt om i Sverige. Bandet hyllar Ted på det sätt han själv önskade, vi spelar hans musik precis som han ville att den skulle låta. En hyllning till av de absolut största av våra kompositörer - Ted Gärdestad!

Bandet bestående av hela 13 personer. Bandets tre sångare, Titti, Tessan och Tomas framför Ted & Kenneths musik & texter. Brödernas låtskatt lever vidare från generation till generation. Vem har inte nynnat med i ”Jag vill ha en egen måne, Satellit, Eiffeltornet, Jag ska fånga en ängel, Låt Kärleken slå rot, Himlen är oskyldigt Blå, Angela, Sol, vind och vatten, För kärlekens skull, Kom i min fantasi, Goliat från Gat, Chapeau-claque m.fl.”

"Det bästa jag sett och hört", ”Fantastiskt”, "Vilka musiker", "Sångarna var otroliga", "Underbara låtar och en del jag aldrig hört förut, Suveränt bra. Verkligen värt att gå & se! Det är grymt bra. Har fortfarande rysningar efter konserten förra året." är några härliga kommentarer som sagts av publiken efter konserterna och skrivits på Facebook. 

2 x 60 minuter + paus .
Handikapplatser ordinarie biljett, en ledsagare fritt.


SIDOR PÅ WWW.LUNCHTAJM.SE

ANNONSER

www.ekotajm.se

Receptportalen