Måndag | Kyckling gryta med dragon och dijonsenap serveras med ört stompad potatis. Vegetarisk: Grönsakspaj med marinerade bönor och vitlöksdressing. |
Tisdag | Ugnsbakad laxsida serveras med citronsås och kokt potatis. Stekt fläsk med löksås och kokt potatis alternativt med raggmunk och lingon. Vegetarisk: Grönsakspaj med marinerade bönor och vitlöksdressing. |
Onsdag | Helstekt fläskkarrè serveras med choronsås och rostad potatis. Vegetarisk: Grönsakspaj med marinerade bönor och vitlöksdressing. |
Torsdag | Ärtsoppa med pannka bär och grädde. Köttfärslåda serveras med ädelost gräddsås och kokt potatis. Vegetarisk: Grönsakspaj med marinerade bönor och vitlöksdressing. |
Fredag | Boeuf bourguigon gjord på kött från Wrågården serveras med potatismos och pepparrotscreme. Vegetarisk: Grönsakspaj med marinerade bönor och vitlöksdressing. |
På Wrån är vår målsättning att med personlig service, servera lunch där många rätter är husmanskost.
Vi kommer att laga vår mat från grunden med en modern tvist och använder lokala råvaror.Vi är extra stolta över att använda oss av Wrågårdens egna ekologiska grönsaker & köttproduktion.