Måndag | Köttfärslåda serveras med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon samt kokt potatis Veckans vegetariska: Lasagne med svamp, spenat och vittvin serveras med parmesan och kålsallad |
Tisdag | Stekt panerad fisk serveras med tartarsås, äpple och fänkålssallad Stekt svenskt fläsk serveras med löksås och kokt potatis Alt. med raggmunk och rårörda lingon Veckans vegetariska: Lasagne med svamp, spenat och vittvin serveras med parmesan och kålsallad |
Onsdag | Svensk fläskkarrè serveras med ratatouillegrönsaker, vitlöksmajonnäs samt örtpotatis Veckans vegetariska: Lasagne med svamp, spenat och vittvin serveras med parmesan och kålsallad |
Torsdag | Pestobakad svensk kyckling serveras med ostcreme, honungsrostad palsternacka samt potatis Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, bär och grädde Veckans vegetariska: Lasagne med svamp, spenat och vittvin serveras med parmesan och kålsallad |
Fredag | Boeuf bourguignon serveras med stompad potatis och pepparrotscreme Veckans vegetariska: Lasagne med svamp, spenat och vittvin serveras med parmesan och kålsallad |
På Wrån är vår målsättning att med personlig service, servera lunch där många rätter är husmanskost.
Vi kommer att laga vår mat från grunden med en modern tvist och använder lokala råvaror.Vi är extra stolta över att använda oss av Wrågårdens egna ekologiska grönsaker & köttproduktion.