Måndag | Tomat och basilika kyckling från Sverige serveras med krossad potatis Krämig grönsakspasta med gremolata och vitlöks frästa champinjoner |
Tisdag | Bakad fisk med pestogrädde serveras med kokt potatis Stekt svenskt fläsk serveras med löksås och kokt potatis Alt. med raggmunk och rårörda lingon Krämig grönsakspasta med gremolata och vitlöks frästa champinjoner |
Onsdag | Helstekt svensk kotlettrad med honung och örter serveras med vitlöksky och rostad potatis Krämig grönsakspasta med gremolata och vitlöks frästa champinjoner |
Torsdag | Rimmad oxbringa från Wrågården serveras med äpple och pepparrotssallad samt kokt potatis Krämig grönsakspasta med gremolata och vitlöks frästa champinjoner |
Fredag | Högrevsburgare med saltgurka, dressing, krisp sallad, coleslaw och rostad potatis Krämig grönsakspasta med gremolata och vitlöks frästa champinjoner |
På Wrån är vår målsättning att med personlig service, servera lunch där många rätter är husmanskost.
Vi kommer att laga vår mat från grunden med en modern tvist och använder lokala råvaror.Vi är extra stolta över att använda oss av Wrågårdens egna ekologiska grönsaker & köttproduktion.