Cesarstugan


Lunchmeny v.45

Måndag Palsternackssoppa med krutonger på bageriets bröd.

Rödbetsgryta serveras med pepparrotscremé
Stekt strömmingflundra med potatismos, skirat smör och rårörda lingon.
Mustig höstgryta med smak av champinjoner, äpple och rökt sidfläsk serveras med bakad
potatishalva.
Dagens överraskning
Tisdag Palsternackssoppa med krutonger på bageriets bröd.

Rödbetsgryta serveras med pepparrotscremé
Stekt strömmingflundra med potatismos, skirat smör och rårörda lingon.
Mustig höstgryta med smak av champinjoner, äpple och rökt sidfläsk serveras med bakad
potatishalva.
Dagens överraskning
Onsdag Palsternackssoppa med krutonger på bageriets bröd.

Rödbetsgryta serveras med pepparrotscremé
Stekt strömmingflundra med potatismos, skirat smör och rårörda lingon.
Mustig höstgryta med smak av champinjoner, äpple och rökt sidfläsk serveras med bakad
potatishalva.
Dagens överraskning
Torsdag Palsternackssoppa med krutonger på bageriets bröd.

Rödbetsgryta serveras med pepparrotscremé
Stekt strömmingflundra med potatismos, skirat smör och rårörda lingon.
Mustig höstgryta med smak av champinjoner, äpple och rökt sidfläsk serveras med bakad
potatishalva.
Dagens överraskning
Fredag Palsternackssoppa med krutonger på bageriets bröd.

Zucchini och quinoa biff med morotsbearnaise

Gremoulata överbakad lax med vitvinssås och kokt potatis från Tråvad.
Helstekt fläskytterfilé toppad med champinjoner, soltorkad tomat och bacon. Serveras med potatis-
och rotfruktsgratäng.
Lördag Palsternackssoppa med krutonger på bageriets bröd.

Zucchini och quinoa biff med morotsbearnaise

Gremoulata överbakad lax med vitvinssås och kokt potatis från Tråvad.
Helstekt fläskytterfilé toppad med champinjoner, soltorkad tomat och bacon. Serveras med potatis-
och rotfruktsgratäng.
Söndag ”FARSDAG” 10/11 (Pris 249 kr inkl tårta)
Palsternackssoppa med krutonger på bageriets bröd.

Broccoli- och grönkålsbiff serveras med morotsbearnaise

Pestoöverbakad lax med kokt potatis från Tråvad samt ärtguacamole.
Apelsin- & rosmarinsmarinerad Kalkonbröst från Adelsåsen. Serveras med Katrinplommonsås samt ugnsrostade potatis - & rotfrukter. Smörslungad Brysselkål.

Tårta!

-------------------------------------
Luncha i 1800-talsmiljö!
Även fyra tillredda sallader, sill, soppa, vårt eget bröd, smör, kaffe och kaka.

Serveras kl.11-16 varje dag

PRIS: VARDAG: 149 kr - HELG: 199 kr

Tel. 0515-720431
Välkomna!

Á la carte

Sommarmeny 2020

Gäller: onsdag 17 juni - söndag 30 augusti

Öppet onsdag – söndag (mat 12–15, fika 11–16)

 

Varje dag serveras på tallrik från köket:

 

 Cesarstugans grilldoftande sommartallrik – 199 kr

Tallriken innehåller:

Ugnsbakad lax med chili- och ingefäratoppning

Öl- och äpple marinerad fläsksida (långbakad) från utegrisar i Götene

Kycklingfilé i marinad på soltorkad tomat, vitlök

citron- och gräslökssås

rabarbersalsa

Till detta serveras dillkokt färskpotatis

 

Stor salladsbuffé bestående av bland annat Melonsallad, Tomatsallad, Champinjonsallad med kapris och kronärtskocka, pastasallad med rostad paprika och salladsost, potatissallad

Samt bröd från eget bageri och smör

 

Vegetarisk/vegansk sommartallrik – 199 kr

Tallriken innehåller:

Kökets vegetariska biffar på rödbeta, morot, palsternacka

citron- och gräslökssås

rabarbersalsa

Till detta serveras dillkokt färskpotatis

 

Stor salladsbuffé bestående av bland annat Melonsallad, Tomatsallad, Champinjonsallad med kapris och kronärtskocka, pastasallad med rostad paprika och salladsost, potatissallad

Samt bröd från eget bageri och smör

 

À la cartemeny

(Vår salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka ingår)

 

Panerad schnitzel med rödvinssås och ugnsrostad timjanpotatis och klassiska tillbehör

Normal (150 g) – 199 kr

Stor (250 g) – 249 kr

 

Laxfjäril toppad med gremoulata, serveras med dill- och romsås samt färsk potatis. – 199 kr

 

Matjessill med gräddfil, gräslök och dillkokt färskpotatis. – 199 kr

 

Vegetarisk schnitzel med tomatsås och ugnsrostad timjanpotatis – 199 kr

 

Barnmeny

Köttbullar i gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon – 99 kr

 

Liten panerad schnitzel med rödvinssås och ugnsrostad timjanpotatis. – 99 kr

 

Pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde – 59 kr

 

Om oss

Restaurang i 1800-talsstil med öppna brasor. Använder kött & potatis från lokala gårdar.

Bakar eget bröd på lokalt ekodinkel. Museum som skildrar Sverige förr med 50 vaxfigurer.

Adress
Cesarstugan
Cesarstugan
52194 Falköping
0515-720431

» Webbplats

Öppettider

Alla Dagar 10.00 - 16.00

Karta


OBS! Placering på kartan är automatiskt framtagen och kan ev. innehålla felaktig placering. Kontakta oss så fixar ev. felaktighet.

SIDOR PÅ WWW.LUNCHTAJM.SE

ANNONSER

www.ekotajm.se

Receptportalen