Cesarstugan


Lunchmeny v.7

Måndag Måndag-torsdag 10-13/2 ”sportlov ”
Blomkålssoppa med krutonger
Green Burger med coleslaw
Panerad torsk med remouladsås och kokt potatis från Svartemaden
Coq au vin (tupp i vin) på Cesarstugans vis serveras med Matkorn
Ev dagens överraskning
Tisdag Måndag-torsdag 10-13/2 ”sportlov ”
Blomkålssoppa med krutonger
Green Burger med coleslaw
Panerad torsk med remouladsås och kokt potatis från Svartemaden
Coq au vin (tupp i vin) på Cesarstugans vis serveras med Matkorn
Ev dagens överraskning
Onsdag Måndag-torsdag 10-13/2 ”sportlov ”
Blomkålssoppa med krutonger
Green Burger med coleslaw
Panerad torsk med remouladsås och kokt potatis från Svartemaden
Coq au vin (tupp i vin) på Cesarstugans vis serveras med Matkorn
Ev dagens överraskning
Torsdag Måndag-torsdag 10-13/2 ”sportlov ”
Blomkålssoppa med krutonger
Green Burger med coleslaw
Panerad torsk med remouladsås och kokt potatis från Svartemaden
Coq au vin (tupp i vin) på Cesarstugans vis serveras med Matkorn
Ev dagens överraskning
Fredag Soppa på palsternacka från Gudhem och rökt laxcrème
Rödbetsbiffar serveras med dressing på rucola och fetaost.
Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta (Bouillabaisse inspirerad) serveras med apelsinaioli och kokt potatis från Svartemaden.
Ugnsbakad fläskkarré från utegrisar i Götene med smak av honung, chili, ingefära och lime. Rostad potatis och rotfruktssallad samt en krämig äppeldoftande sås.
Lördag Soppa på palsternacka från Gudhem och rökt laxcrème
Rödbetsbiffar serveras med dressing på rucola och fetaost.
Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta (Bouillabaisse inspirerad) serveras med apelsinaioli och kokt potatis från Svartemaden.
Ugnsbakad fläskkarré från utegrisar i Götene med smak av honung, chili, ingefära och lime. Rostad potatis och rotfruktssallad samt en krämig äppeldoftande sås.
Söndag Soppa på palsternacka från Gudhem och rökt laxcrème
Rödbetsbiffar serveras med dressing på rucola och fetaost.
Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta (Bouillabaisse inspirerad) serveras med apelsinaioli och kokt potatis från Svartemaden.
Ugnsbakad fläskkarré från utegrisar i Götene med smak av honung, chili, ingefära och lime. Rostad potatis och rotfruktssallad samt en krämig äppeldoftande sås.

-------------------------------------
Luncha i 1800-talsmiljö!
Även fyra tillredda sallader, sill, soppa, vårt eget bröd, smör, kaffe och kaka.

Serveras kl.11-15 varje dag

PRIS: VARDAG: 149 kr - HELG: 199 kr
LÄGG TILL TÅRT & KAKBUFFÉ FÖR 50 kr

Tel. 0515-720431
Välkomna!

Á la carte

Sommarmeny 2020

Gäller: onsdag 17 juni - söndag 30 augusti

Öppet onsdag – söndag (mat 12–15, fika 11–16)

 

Varje dag serveras på tallrik från köket:

 

 Cesarstugans grilldoftande sommartallrik – 199 kr

Tallriken innehåller:

Ugnsbakad lax med chili- och ingefäratoppning

Öl- och äpple marinerad fläsksida (långbakad) från utegrisar i Götene

Kycklingfilé i marinad på soltorkad tomat, vitlök

citron- och gräslökssås

rabarbersalsa

Till detta serveras dillkokt färskpotatis

 

Stor salladsbuffé bestående av bland annat Melonsallad, Tomatsallad, Champinjonsallad med kapris och kronärtskocka, pastasallad med rostad paprika och salladsost, potatissallad

Samt bröd från eget bageri och smör

 

Vegetarisk/vegansk sommartallrik – 199 kr

Tallriken innehåller:

Kökets vegetariska biffar på rödbeta, morot, palsternacka

citron- och gräslökssås

rabarbersalsa

Till detta serveras dillkokt färskpotatis

 

Stor salladsbuffé bestående av bland annat Melonsallad, Tomatsallad, Champinjonsallad med kapris och kronärtskocka, pastasallad med rostad paprika och salladsost, potatissallad

Samt bröd från eget bageri och smör

 

À la cartemeny

(Vår salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka ingår)

 

Panerad schnitzel med rödvinssås och ugnsrostad timjanpotatis och klassiska tillbehör

Normal (150 g) – 199 kr

Stor (250 g) – 249 kr

 

Laxfjäril toppad med gremoulata, serveras med dill- och romsås samt färsk potatis. – 199 kr

 

Matjessill med gräddfil, gräslök och dillkokt färskpotatis. – 199 kr

 

Vegetarisk schnitzel med tomatsås och ugnsrostad timjanpotatis – 199 kr

 

Barnmeny

Köttbullar i gräddsås, kokt potatis och rårörda lingon – 99 kr

 

Liten panerad schnitzel med rödvinssås och ugnsrostad timjanpotatis. – 99 kr

 

Pannkakor med jordgubbssylt och vispad grädde – 59 kr

 

Om oss

Restaurang i 1800-talsstil med öppna brasor. Använder kött & potatis från lokala gårdar.

Bakar eget bröd på lokalt ekodinkel. Museum som skildrar Sverige förr med 50 vaxfigurer.

Adress
Cesarstugan
Cesarstugan
52194 Falköping
0515-720431

» Webbplats

Öppettider

Alla Dagar 10.00 - 16.00

Karta


OBS! Placering på kartan är automatiskt framtagen och kan ev. innehålla felaktig placering. Kontakta oss så fixar ev. felaktighet.

SIDOR PÅ WWW.LUNCHTAJM.SE

ANNONSER

www.ekotajm.se

Receptportalen