Måndag | Grillat svenskt kycklingbröst m. loftets bearnaisesås, bacon o pommes frites Stekt torskfilé m. räkor o skagenröra, citron o kokt potatis |
Tisdag | Stekt fläsk m. löksås o kokt potatis alt. bruna bönor Skånsk kalops (svenskt kött) m. rödbetor o kokt potatis Stekt gös m. räkor i dillsås, citron o kokt potatis |
Onsdag | Svensk pannbiff m. lök serveras m. gräddsås o kokt potatis Stekt regnbågsfilé m. kräftstjärtar i hummersås, citron o kokt potatis Wokad svensk kyckling sweet & chili, basilika, grönsaker o jasminris |
Torsdag | Schnitzel ”Cordon Bleu” (svenskt kött) m. pepparsås, gelé o rostad klyftpotatis Stekt rödspättafilé m. räkor o remouladsås, citron o kokt potatis Wokad svensk kyckling sweet & chili, basilika, grönsaker o jasminris |
Fredag | Wallenbergare (svensk kalv) serveras m. kantarellsås, gröna ärter o potatismos Stekt koljafilé serveras m. räkor i mild limesås o kokt potatis Wokad svensk kyckling sweet & chili, basilika, grönsaker o jasminris |
Lördag | Fläskfilé serveras m. ädelostsås, soltorkad tomat, kapris, basilika o pommes frites Stekt kummelfilé serveras m. brynt smör o räkor, stekt lök o citron, potatismos |