Måndag | • Halstrat kött (fläsk) med kantarellsås och ugnsbakad potatis • Panerad Alaska Pollockfilé med kall romsås och kokt potatis • Pasta: Pesto med räkor • Vegetariskt: Mixtallrik |
Tisdag | • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis • Stekt fläsk med lingon och raggmunk • Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis • Fiskgryta med kokt potatis • Pasta: Kycklingfilé med kantareller • Vegetariskt: Vårrullar med grönsaker |
Onsdag | • Köttbullar med gräddsås, lingon och potatispuré • Stekt makrill med dillmajonnäs och kokt potatis • Pasta: Carbonara • Vegetariskt: Haloumipasta (krämig tomatsås, basilika, vitlök) |
Torsdag | • Honungsglaserade revbensspjäll, gräddsås, äppelmos och stekt potatis • Dillfylld strömming med skirat smör, lingon och potatispuré • Pasta: Lasagne • Vegetariskt: Falafeltallrik • Ärtsoppa och pannkakor |
Fredag | • Helstekt fläskfilé med rödvinssky och potatisgratäng • Panerad kungsflundra med dansk remouladsås och potatispuré • Pasta: Fläskfilé, lök och bacon • Vegetariskt: Mixtallrik |
Lördag | Välkommen till vår Ā la carte meny. |
Söndag | Välkommen till vår Ā la carte meny. |