Falsk mandelkaka
			
			Ingredienser3 ägg 
 Fyllning 
 Garnering Kakan jäser upp och är hög i ugnen, när den kommer ut sjunker den ihop. Ytan är hård och knaprig men kakan är saftig och smakar mandel trots att det inte finns någon mandel i den. 
 Vispa ägg och socker pösigt. Blanda samman de torra ingredienserna och sikta ner i äggsmeten. Vänd försiktigt ner mjölblandningen i smeten. Häll upp smeten i en ordentligt smord och bröad springform, cirka 25 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen i 150° i 1 timme. Låt kakan vara kvar på formens botten. Vispa grädden fast och fyll i kratern på kakan. Strö över bären. Sikta över liteflorsocker. Servera genast. 
 * djupfrysta hallon eller körsbär, som är torra bär, fungerar också bra till fyllning. 
  | 
				
			![]()  | 
			

				
				
