Cesarstugan


Lunchmeny v.14

Måndag Spenatsoppa med ägghalva och Crème Fraiche samt krutonger gjorda på bröd ifrån eget bageri.

Rödbetsbiffar serveras med dressing på rucola och fetaost

Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta (Bouillabaisse inspirerad) serveras med apelsinaioli och kokt potatis från Svartemaden.

Ugnsstekt kycklinglårfilé med rosmarin och citron serveras med klyftpotatis samt Dijongräddsås.
Tisdag Spenatsoppa med ägghalva och Crème Fraiche samt krutonger gjorda på bröd ifrån eget bageri.

Rödbetsbiffar serveras med dressing på rucola och fetaost

Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta (Bouillabaisse inspirerad) serveras med apelsinaioli och kokt potatis från Svartemaden.

Ugnsstekt kycklinglårfilé med rosmarin och citron serveras med klyftpotatis samt Dijongräddsås.
Onsdag Spenatsoppa med ägghalva och Crème Fraiche samt krutonger gjorda på bröd ifrån eget bageri.

Rödbetsbiffar serveras med dressing på rucola och fetaost

Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta (Bouillabaisse inspirerad) serveras med apelsinaioli och kokt potatis från Svartemaden.

Ugnsstekt kycklinglårfilé med rosmarin och citron serveras med klyftpotatis samt Dijongräddsås.
Torsdag Spenatsoppa med ägghalva och Crème Fraiche samt krutonger gjorda på bröd ifrån eget bageri.

Rödbetsbiffar serveras med dressing på rucola och fetaost

Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta (Bouillabaisse inspirerad) serveras med apelsinaioli och kokt potatis från Svartemaden.

Ugnsstekt kycklinglårfilé med rosmarin och citron serveras med klyftpotatis samt Dijongräddsås.
Fredag Cesarstugans krämiga rotfruktssoppa serveras med Crème Fraiche samt krutonger gjorda på bröd ifrån eget bageri.

Morotsbiffar med solrosfrön och vita bönor. Kokt potatis eller potatis- och selleripuré samt ört- och vitlöksdressing.

Ugnsbakad lax toppad med fruktig currysmak, till detta serveras en potatis- och rotselleripuré samt en kall lime- och chilisås.

Rosmarin och enbärs doftande stek på nötkött från Hagatomten serveras med krämig sherrygräddsås och kokt potatis från Svartemaden samt tranbärschutney.
Lördag Cesarstugans krämiga rotfruktssoppa serveras med Crème Fraiche samt krutonger gjorda på bröd ifrån eget bageri.

Morotsbiffar med solrosfrön och vita bönor. Kokt potatis eller potatis- och selleripuré samt ört- och vitlöksdressing.

Ugnsbakad lax toppad med fruktig currysmak, till detta serveras en potatis- och rotselleripuré samt en kall lime- och chilisås.

Rosmarin och enbärs doftande stek på nötkött från Hagatomten serveras med krämig sherrygräddsås och kokt potatis från Svartemaden samt tranbärschutney.
Söndag Cesarstugans krämiga rotfruktssoppa serveras med Crème Fraiche samt krutonger gjorda på bröd ifrån eget bageri.

Morotsbiffar med solrosfrön och vita bönor. Kokt potatis eller potatis- och selleripuré samt ört- och vitlöksdressing.

Ugnsbakad lax toppad med fruktig currysmak, till detta serveras en potatis- och rotselleripuré samt en kall lime- och chilisås.

Rosmarin och enbärs doftande stek på nötkött från Hagatomten serveras med krämig sherrygräddsås och kokt potatis från Svartemaden samt tranbärschutney.

-------------------------------------
Luncha i 1800-talsmiljö!
Även massa tillredda sallader, sill, soppa, vårt eget bröd, smör, kaffe och kaka.

Serveras kl.11-15 varje dag

PRIS: VARDAG: 149 kr - HELG: 199 kr
LÖRDAG & SÖNDAG - LÄGG TILL TÅRT & KAKBUFFÉ FÖR 50 kr

Tel. 0515-720431
Välkomna!

Om oss

Restaurang i 1800-talsstil med öppna brasor. Använder kött & potatis från lokala gårdar.

Bakar eget bröd på lokalt ekodinkel. Museum som skildrar Sverige förr med 50 vaxfigurer.

Adress
Cesarstugan
Cesarstugan
52194 Falköping
0515-720431

» Webbplats

Öppettider

Alla Dagar 10.00 - 16.00

Karta


OBS! Placering på kartan är automatiskt framtagen och kan ev. innehålla felaktig placering. Kontakta oss så fixar ev. felaktighet.

SIDOR PÅ WWW.LUNCHTAJM.SE

ANNONSER

www.ekotajm.se

Receptportalen