Cesarstugan


Lunchmeny v.8

Måndag Tomatsoppa serveras med crèmefraiche och vitlöksrostade krutonger
Daal indisk linsgryta med raita (mynta yoghurt)
Citronbakad lax med dill- och rommajonnäs samt kokt potatis från Svartemaden.
Husets Wallenbergare med potatispuré, gräddsås, gröna ärter samt rårörda lingon
Tisdag Tomatsoppa serveras med crèmefraiche och vitlöksrostade krutonger
Daal indisk linsgryta med raita (mynta yoghurt)
Citronbakad lax med dill- och rommajonnäs samt kokt potatis från Svartemaden.
Husets Wallenbergare med potatispuré, gräddsås, gröna ärter samt rårörda lingon
Onsdag Tomatsoppa serveras med crèmefraiche och vitlöksrostade krutonger
Daal indisk linsgryta med raita (mynta yoghurt)
Citronbakad lax med dill- och rommajonnäs samt kokt potatis från Svartemaden.
Husets Wallenbergare med potatispuré, gräddsås, gröna ärter samt rårörda lingon
Torsdag Tomatsoppa serveras med crèmefraiche och vitlöksrostade krutonger
Daal indisk linsgryta med raita (mynta yoghurt)
Citronbakad lax med dill- och rommajonnäs samt kokt potatis från Svartemaden.
Husets Wallenbergare med potatispuré, gräddsås, gröna ärter samt rårörda lingon
Fredag Soppa på palsternacka från Gudhem och rökt laxcrème
Rödbetsbiffar serveras med dressing på rucola och fetaost.
Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta (Bouillabaisse inspirerad) serveras med apelsinaioli och kokt potatis från Svartemaden.
Ugnsbakad fläskkarré från utegrisar i Götene med smak av honung, chili, ingefära och lime. Rostad potatis och rotfruktssallad samt en krämig äppeldoftande sås.
Lördag Soppa på palsternacka från Gudhem och rökt laxcrème
Rödbetsbiffar serveras med dressing på rucola och fetaost.
Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta (Bouillabaisse inspirerad) serveras med apelsinaioli och kokt potatis från Svartemaden.
Ugnsbakad fläskkarré från utegrisar i Götene med smak av honung, chili, ingefära och lime. Rostad potatis och rotfruktssallad samt en krämig äppeldoftande sås.
Söndag Soppa på palsternacka från Gudhem och rökt laxcrème
Rödbetsbiffar serveras med dressing på rucola och fetaost.
Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta (Bouillabaisse inspirerad) serveras med apelsinaioli och kokt potatis från Svartemaden.
Ugnsbakad fläskkarré från utegrisar i Götene med smak av honung, chili, ingefära och lime. Rostad potatis och rotfruktssallad samt en krämig äppeldoftande sås.

-------------------------------------
Luncha i 1800-talsmiljö!
Även fyra tillredda sallader, sill, soppa, vårt eget bröd, smör, kaffe och kaka.

Serveras kl.11-15 varje dag

PRIS: VARDAG: 149 kr - HELG: 199 kr
LÄGG TILL TÅRT & KAKBUFFÉ FÖR 50 kr

Tel. 0515-720431
Välkomna!

Om oss

Restaurang i 1800-talsstil med öppna brasor. Använder kött & potatis från lokala gårdar.

Bakar eget bröd på lokalt ekodinkel. Museum som skildrar Sverige förr med 50 vaxfigurer.

Adress
Cesarstugan
Cesarstugan
52194 Falköping
0515-720431

» Webbplats

Öppettider

Alla Dagar 10.00 - 16.00

Karta


OBS! Placering på kartan är automatiskt framtagen och kan ev. innehålla felaktig placering. Kontakta oss så fixar ev. felaktighet.

SIDOR PÅ WWW.LUNCHTAJM.SE

ANNONSER

www.ekotajm.se

Receptportalen