Cesarstugan


Lunchmeny v.4

Måndag Ärtsoppa med fläsk
Ugnsbakad squash med chili och purjolök
Kryddpocherad strömming med senap och gräslök, kokt potatis från Svartemaden.
Köttfärslimpa serveras med timjanstekt potatis- och rotfrukter samt gräddsås och rårörda lingon
Ev Dagens Överraskning
Tisdag Ärtsoppa med fläsk
Ugnsbakad squash med chili och purjolök
Kryddpocherad strömming med senap och gräslök, kokt potatis från Svartemaden.
Köttfärslimpa serveras med timjanstekt potatis- och rotfrukter samt gräddsås och rårörda lingon
Ev Dagens Överraskning
Onsdag Ärtsoppa med fläsk
Ugnsbakad squash med chili och purjolök
Kryddpocherad strömming med senap och gräslök, kokt potatis från Svartemaden.
Köttfärslimpa serveras med timjanstekt potatis- och rotfrukter samt gräddsås och rårörda lingon
Ev Dagens Överraskning
Torsdag Ärtsoppa med fläsk
Ugnsbakad squash med chili och purjolök
Kryddpocherad strömming med senap och gräslök, kokt potatis från Svartemaden.
Köttfärslimpa serveras med timjanstekt potatis- och rotfrukter samt gräddsås och rårörda lingon
Ev Dagens Överraskning
Fredag Soppa på palsternacka från Gudhem med lax crème
Majsbiffar med smak av koriander och lime. Serveras med ärtguacamole.
Ugnsbakade Hovmästare lax serveras med smetana smaksatt med stenbitsrom och spenat.
Helstekt örtmarinerad fläskytterfilé från Götene, rödvinssås och vitlöksrostad brysselkål.
Till dessa varmrätter serveras kokt potatis & purjolökssmaksatt råstekt potatis samt en härlig salladsbuffé och bröd från eget bageri.
Lördag Soppa på palsternacka från Gudhem med lax crème
Majsbiffar med smak av koriander och lime. Serveras med ärtguacamole.
Ugnsbakade Hovmästare lax serveras med smetana smaksatt med stenbitsrom och spenat.
Helstekt örtmarinerad fläskytterfilé från Götene, rödvinssås och vitlöksrostad brysselkål.
Till dessa varmrätter serveras kokt potatis & purjolökssmaksatt råstekt potatis samt en härlig salladsbuffé och bröd från eget bageri.
Söndag Soppa på palsternacka från Gudhem med lax crème
Majsbiffar med smak av koriander och lime. Serveras med ärtguacamole.
Ugnsbakade Hovmästare lax serveras med smetana smaksatt med stenbitsrom och spenat.
Helstekt örtmarinerad fläskytterfilé från Götene, rödvinssås och vitlöksrostad brysselkål.
Till dessa varmrätter serveras kokt potatis & purjolökssmaksatt råstekt potatis samt en härlig salladsbuffé och bröd från eget bageri.

-------------------------------------
Luncha i 1800-talsmiljö!
Även fyra tillredda sallader, sill, soppa, vårt eget bröd, smör, kaffe och kaka.

Serveras kl.11-15 varje dag

PRIS: VARDAG: 149 kr - HELG: 199 kr
LÄGG TILL TÅRT & KAKBUFFÉ FÖR 50 kr

Tel. 0515-720431
Välkomna!

Om oss

Restaurang i 1800-talsstil med öppna brasor. Använder kött & potatis från lokala gårdar.

Bakar eget bröd på lokalt ekodinkel. Museum som skildrar Sverige förr med 50 vaxfigurer.

Adress
Cesarstugan
Cesarstugan
52194 Falköping
0515-720431

» Webbplats

Öppettider

Alla Dagar 10.00 - 16.00

Karta


OBS! Placering på kartan är automatiskt framtagen och kan ev. innehålla felaktig placering. Kontakta oss så fixar ev. felaktighet.

SIDOR PÅ WWW.LUNCHTAJM.SE

ANNONSER

www.ekotajm.se

Receptportalen