Cesarstugan


Lunchmeny v.13

Måndag Svampsoppa med Champinjoner ifrån Franzens. Serveras med krutonger

Majsbiffar med smak av koriander och lime. Serveras med ärtguacamole.

Ugnsbakade Hovmästare lax serveras med smetana smaksatt med stenbitsrom och spenat, kokt potatis.

Portergryta med nötkött från Hagatomten till detta serveras potatis- och palsternackspuré samt svartvinbärsgelé.
Tisdag Svampsoppa med Champinjoner ifrån Franzens. Serveras med krutonger

Majsbiffar med smak av koriander och lime. Serveras med ärtguacamole.

Ugnsbakade Hovmästare lax serveras med smetana smaksatt med stenbitsrom och spenat, kokt potatis.

Portergryta med nötkött från Hagatomten till detta serveras potatis- och palsternackspuré samt svartvinbärsgelé.
Onsdag Svampsoppa med Champinjoner ifrån Franzens. Serveras med krutonger

Majsbiffar med smak av koriander och lime. Serveras med ärtguacamole.

Ugnsbakade Hovmästare lax serveras med smetana smaksatt med stenbitsrom och spenat, kokt potatis.

Portergryta med nötkött från Hagatomten till detta serveras potatis- och palsternackspuré samt svartvinbärsgelé.
Torsdag Majsbiffar med smak av koriander och lime. Serveras med ärtguacamole.

Ugnsbakade Hovmästare lax serveras med smetana smaksatt med stenbitsrom och spenat, kokt potatis.

Örtmarinerad fläskytterfilé från trakten serveras med krämig sherrygräddsås och kokt potatis från Svartemaden.

Extra alternativrätt:
Rosmarin och enbärs doftande stek på nötkött från Hagatomten serveras med krämig sherrygräddsås och kokt potatis från Svartemaden samt tranbärschutney.
Fredag Morotsbiffar med solrosfrön och vita bönor. Kokt potatis eller potatis- och selleripuré samt ört- och vitlöksdressing.

Ugnsbakad lax toppad med fruktig currysmak, till detta serveras en potatis- och rotselleripuré samt en kall lime- och chilisås.

Örtmarinerad fläskytterfilé från trakten serveras med krämig champinjonsås med svamp från Franzens och kokt potatis från Svartemaden. Svartvinbärsgelé.
Lördag Morotsbiffar med solrosfrön och vita bönor. Kokt potatis eller potatis- och selleripuré samt ört- och vitlöksdressing.

Ugnsbakad lax toppad med fruktig currysmak, till detta serveras en potatis- och rotselleripuré samt en kall lime- och chilisås.

Örtmarinerad fläskytterfilé från trakten serveras med krämig champinjonsås med svamp från Franzens och kokt potatis från Svartemaden. Svartvinbärsgelé.
Söndag Morotsbiffar med solrosfrön och vita bönor. Kokt potatis eller potatis- och selleripuré samt ört- och vitlöksdressing.

Ugnsbakad lax toppad med fruktig currysmak, till detta serveras en potatis- och rotselleripuré samt en kall lime- och chilisås.

Örtmarinerad fläskytterfilé från trakten serveras med krämig champinjonsås med svamp från Franzens och kokt potatis från Svartemaden. Svartvinbärsgelé.

-------------------------------------
Med anledning av Covid-19 så serverar vi endast på tallrik för tillfället

Luncha i 1800-talsmiljö!

Serveras kl.11-15 varje dag

PRIS:
VARDAG: 149 kr (avhämtning 99 kr inkl sallad & bröd)
HELG: 199 kr (avhämtning 99 kr inkl sallad & bröd)

Tel. 0515-720431
Välkomna!

Om oss

Restaurang i 1800-talsstil med öppna brasor. Använder kött & potatis från lokala gårdar.

Bakar eget bröd på lokalt ekodinkel. Museum som skildrar Sverige förr med 50 vaxfigurer.

Adress
Cesarstugan
Cesarstugan
52194 Falköping
0515-720431

» Webbplats

Öppettider

Alla Dagar 10.00 - 16.00

Karta


OBS! Placering på kartan är automatiskt framtagen och kan ev. innehålla felaktig placering. Kontakta oss så fixar ev. felaktighet.

SIDOR PÅ WWW.LUNCHTAJM.SE

ANNONSER

www.ekotajm.se

Receptportalen