Glutenfri kokosrulle

ca 15 skivor

Ingredienser

3 ägg 
2 dl Dansukker Strösocker
1 msk Dansukker Vaniljsocker Fairtrade
3 dl kokosflingor
¾ dl potatismjöl
1 ½ tsk bakpulver

 

Till kakan
1 dl kokosflingor
½ dl Dansukker Strösocker

 

Fyllning
100 g smör eller margarin
1 dl Dansukker Ljust Muscovadoråsocker eller Dansukker Farinsocker
2 msk Dansukker Vaniljsocker Fairtrade

 

Vispa äggen och de båda sockersorterna lätt och luftigt. Blanda samman de övriga ingredienserna och vänd ner i smeten. Bre ut smeten på smort bakplåtspapper i en långpanna. Grädda mitt i ugnen i 250 ˚ i cirka 5 minuter. Strö kokosflingor och strösocker på kakan innan den stjälps upp på ett bakplåtspapper. Blanda samman ingredienserna till fyllningen och bre den över kakan. Rulla samman från långsidan. Förvara i kylskåp. 

 

Receptet är framtaget av

Dansukker

SIDOR PÅ WWW.LUNCHTAJM.SE

ANNONSER