Chicken kao man gai

4 portioner

Ingredienser

1 grillad kyckling i bitar
1/4 l ruccolasallad
1/4 l röd mangoldsallad
1/2 l färska, delade jordgubbar
3-400 g honugsmelon i bitar
200 g coctailtomater

Dressing
1/2 dl vitvinsvinäger
3/4 dl Dansukker Ljus Sirap
2 krm salt
2 krm svartpeppar
1 dl olja

Garnering
1 dl hackad bladpersilja
1 msk sesamfrön

 

Blanda samman vitvinsvinäger, ljus sirap, salt, peppar och olja till dressingen. Lägg kyckling, ruccolasallad, mangoldsallad, jorgubbar, honungsmelon och cocktailtomater på ett fat. Garnera med sesamfrön och persilja vid serveringen. Servera dressingen till.

 

Receptet är framtaget av

Dansukker

SIDOR PÅ WWW.LUNCHTAJM.SE

ANNONSER