Gourmetsallad

4 port

Ingredienser

150 g färsk babyspenat
12 cocktailtomater
1 liten rödlök
100 g svarta oliver
100 g fetaost
100 g Serano- eller Parmaskinka

Dressing
1/2 röd chili i små tärningar
2 msk olivolja
saft av 1/2 lime
1 msk Dansukker Farinsocker
1 msk balsamvinäger
1/2 tsk grovmald svartpeppar
2 krm salt

 

Blanda samman chili, olivolja, lime, farinsocker, balsamvinäger, svartpeppar och salt till dressingen. Skölj spenaten och fördela den på 4 tallrikar. Skölj och halvera tomaterna. Skala och skiva löken. Lägg oliver, tomater och lök på spenaten. Smula fetaosten över salladen och lägg skinkan vid kanten. Servera med dressingen och en bit bröd.

 

Receptet är framtaget av

Dansukker

SIDOR PÅ WWW.LUNCHTAJM.SE

ANNONSER