Färs och äppletoast

4 portioner

Ingredienser

1 gul lök
100 g champinjoner
250 g mager blandfärs
1 msk tomatpuré
1 tsk oregano
1 tsk Dansukker Mörkt Muscovadoråsocker
salt, peppar
smör eller margarin
1 äpple
4 skivor form- eller långfranska

Garnering
persilja

 

Skala och tärna löken. Rensa champinjonerna och skär dem i bitar. Fräs grönsakerna i matfett. Tillsätt färsen och stek den gyllenbrun. Tillsätt tomatpuré, oregano och muscovadoråsocker. Smaka av med salt och peppar.

Rosta brödskivorna. Skär äpplet i 4 centimetertjocka skivor. Skär bort kärnhuset. Fördela köttfärsröran på brödskivorna. Lägg en äppleskiva på varje och garnera med persilja.

 

Receptet är framtaget av

Dansukker

SIDOR PÅ WWW.LUNCHTAJM.SE

ANNONSER