Bruscetta med stekta grönsaker

4 port

Ingredienser

4 skivor lantbröd
2 msk olja
1 röd paprika
1 gul paprika
1 grön squash
1-2 rödlökar
100 g champinjoner
1 vitlöksklyfta

 

Dressing
2 msk olivolja
2 msk Dansukker Cane Syrup
2 msk balsamvinäger
1 dl hallon

 

Börja med dressingen, blanda samman samtliga ingredienser och passera genom en finmaskig sil. Ställ åt sidan. Skölj och kärna ur paprikorna och skär dem i bitar. Skölj och skiva squashen i centimeter tjocka skivor. Skala, halvera och skiva löken. Skär champinjonerna i skivor. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek grönsakerna precis mjuka. Skala vitlöksklyftorna och halvera dem. Rosta brödskivorna och gnid vitlöksklyftorna över brödet. Fördela grönsakerna på brödskivorna. Droppa över dressingen.

 

Receptet är framtaget av

Dansukker

SIDOR PÅ WWW.LUNCHTAJM.SE

ANNONSER