Bruscetta med marinerade räkor

4 pers

Ingredienser

2 msk rapsolja
1 msk vitvinsvinäger
1 tsk Dansukker Florsocker
1/2 kg räkor med skal
2 salladslökar
1 tomat
1 vitlöksklyfta
1-2 minibaguetter

Garnering
dill

 

Blanda olja, vinäger och florsocker i en skål. Rensa räkorna och lägg ner i marinaden. Skölj löken noga och skär den i tunna ringar. Skålla, skala och kärna ur tomaten. Skär tomaten i små tärningar. Blanda lökskivor och tomattärningar i räkröran. Skala och dela vitlöksklyftan. Skär brödet i sneda skivor och rosta dem. Gnid de nyrostade brödskivorna med vitlöken. Fördela räkröran på brödskivorna. Garnera med dill. Servera genast.

 

Receptet är framtaget av

Dansukker

SIDOR PÅ WWW.LUNCHTAJM.SE

ANNONSER