Yoghurtdessert med bär- och rödvinscoulis

4 portioner

Ingredienser

1 l naturell lättyoghurt
1 tsk Dansukker Vaniljsocker med äkta vanilj
1/4 dl Dansukker Finkornigt Strösocker
1 dl vispgrädde (kan uteslutas)
1/4 l valfria bär eller frukter
1 dl rödvin
1 dl Dansukker Ljus Sirap

Låt yoghurten rinna av över natten i kaffefilter. Blanda yoghurten med de bådasockersorterna. Vispa grädden till skum och vänd ner i blandningen.

Lägg upp blandningen på 4 tallrikar. Fördela bären runt om.

Blanda rödvin och sirap, koka samman tills hälften återstår. Häll försiktigt över bär och yoghurt precis innan serveringen.

 

Receptet är framtaget av

Dansukker

SIDOR PÅ WWW.LUNCHTAJM.SE

ANNONSER