Måndag | • Färsbiff med pepparsås och ugnsbakad potatis • Panerad kungsflundrafilé med remouladsås och kokt potatis • Pasta: Bolognaise, toppas med Parmesan • Vegetariskt: Mixtallrik |
Tisdag | • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis • Stekt fläsk med lingon och raggmunk • Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis • Räkgratinerad Alaska pollock med kokt potatis • Pasta: Carbonara, toppas med Parmesan • Vegetariskt: Falafeltallrik |
Onsdag | • Wallenbergare med skirat smör, ärtor, lingon och stekt potatis • Panerad Pangasiusfilé med kall romsås och kokt potatis • Pasta: Fläskfilé, bacon, lök, toppas med Parmesan • Vegetariskt: Haloumipasta (krämig tomatsås, basilika, vitlök) toppas med Parmesan |
Torsdag | • Rödvinsdoftande fransk köttgryta med kokt potatis • Dillfylld strömming med skirat smör, lingon och potatispuré • Pasta: Kockens surprise, toppas med Parmesan • Ärtsoppa med pannkakor • Vegetariskt: Vårrullar med grönsaker |
Fredag | • Black & White (ryggbiff, noisette) med rödvinssky, bearnaisesås och råstekt potatis • Smörstekt gösfilé med kantarellsås och potatispuré • Pasta: Skaldjur, toppas med Parmesan • Vegetariskt: Mixtallrik |