Måndag | • Yoghurtmarinerad kycklingfilé med currysås, ris eller kokt potatis • Panerad sejfilé med gräslöksmajonnäs, kokt potatis • Pasta: Bolognaise • Vegetariskt: Mixtallrik |
Tisdag | • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis • Stekt fläsk med lingon och raggmunk • Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis • Fiskgratäng med kokt potatis • Vegetariskt: Vårrullar med grönsaker |
Onsdag | • Kålpudding med gräddsås, lingon och potatispuré • Panerad Alaska Pollockfilé med remouladsås och kokt potatis • Pasta: Fläskfilé, bacon, lök • Vegetariskt: Falafeltallrik. |
Torsdag | • Bakad högrev med gräddsås, vinbärsgelé och stekt potatis • Dillfylld strömming, skirat smör, lingon och potatispuré • Pasta/Vegetariskt: Haloumipasta (krämig tomatsås, basilika, vitlök) • Ärtsoppa och pannkakor. |
Fredag | • Helstekt fläskfilé med rödvinssås och potatisgratäng • Panerad rödspätta med skagenröra och kokt potatis • Pasta: Carbonara • Vegetariskt: Mixtallrik |
Lördag | Välkommen till vår Ā la carte meny. |
Söndag | Välkommen till vår Ā la carte meny. |