Måndag | • Kycklingschnitzel med rödvinssky, ärtor och kokt potatis • Panerad Alaska Pollockfilé med dansk remouladsås och kokt potatis • Pasta: Bolognaise • Vegetariskt: Mixtallrik |
Tisdag | • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis • Stekt fläsk med lingon och raggmunk • Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis • Kokt fisk med dillsås och kokt potatis • Vegetariskt: Vårrullar med grönsaker |
Onsdag | • Wallenbergare med skirat smör, ärtor, lingon och potatispuré • Torskfilé med dilltäcke, vitvinssås och kokt potatis • Pasta: Fläskfilé, bacon, lök • Vegetariskt: Falafeltallrik |
Torsdag | • Strimlad biff med pepparsås med ris eller kokt potatis • Dillfylld strömming, ansjovissmör och potatispuré • Pasta/Vegetariskt: Haloumipasta (krämig tomatsås, basilika, vitlök) • Ärtsoppa och pannkakor |
Fredag | • Fläskschnitzel med rödvinssky, ärtor och råstekt potatis • Panerad flundrafilé med skagenröra och potatispuré • Pasta: Carbonara • Vegetariskt: Mixtallrik |
Lördag | Välkommen till vår Ā la carte meny. |
Söndag | Välkommen till vår Ā la carte meny. |