Måndag | • Halstrat kött med kantarellsås och ugnsbakad potatis • Panerad Alaska Pollokfilé med kall romsås och kokt potatis • Pasta: Bolognese • Vegetariskt: Vårrullar med grönsaker |
Tisdag | • Stekt fläsk med löksås och kokt potatis • Stekt fläsk med lingon och raggmunk • Stekt fläsk med bruna bönor och kokt potatis • Fiskgryta med och kokt potatis • Pasta: Kycklingfilé med kantarellsås • Vegetariskt: Mixtallrik |
Onsdag | • Kålpudding med rödvinssås och potatispuré • Panerad sejfilé med dillmajonnäs och kokt potatis • Pasta: Carbonara • Vegetariskt: Falafeltallrik |
Torsdag | • Nattbakad karré med gräddsås, äppelmos och stekt potatis • Dillfylld strömming med skirat smör, lingonsylt och potatispuré • Pasta: Fläskfilé med lök, bacon och gorgonzolasås • Vegetariskt: Haloumipasta (krämig tomatsås, basilika, vitlök) • Ärtsoppa och pannkakor |
Fredag | • Mixtallrik (köttbullar, revbensspjäll, korv) med gräddsås och friterad potatis • Sejryggfilé med vitvinssås och potatispuré • Pasta: Fläskfilé, bacin, lök • Vegetariskt: Mixtallrik |
Lördag | Välkommen till vår Ā la carte meny. |
Söndag | Välkommen till vår Ā la carte meny. |