Måndag | Glad Påsk |
Tisdag | KÖTT: STEKT FLÄSK MED LÖKSÅS/BRUNABÖNOR FISK: Fisk i äggsås VEG: Vegburgare med gräslöksaioli STEKT POTATIS /POTATISMOS/RIS ALLTID KÖTTBULLAR PRIS 125KR |
Onsdag | KÖTT: Helstekt kotlettrad med champinjonsås FISK: Fisk i äggsås VEG: Vegburgare med gräslöksaioli STEKT POTATIS /POTATISMOS/RIS ALLTID KÖTTBULLAR PRIS 125KR |
Torsdag | KÖTT: Kycklingfilé i Dragonsås FISK: Panerad spätta med Dansk remouladsås VEG: Vegburgare med gräslöksaioli STEKT POTATIS /POTATISMOS/RIS ALLTID KÖTTBULLAR PRIS 125KR |
Fredag | STARTA MORGONEN MED EN RIKTIG FRUKOSTBUFFE MELLAN 8-10 ALLTID PÅ EN FREDAG CHOKLADPUDDING KÖTT: Brasseriets Schnitzel med Bearnaisesås FISK: Panerad spätta med Dansk remouladsås VEG: Vegburgare med gräslöksaioli STEKT POTATIS /POTATISMOS/RIS PRIS 125KR 17-19 AW med salsakväll, Burgare och bärs 159kr 19-24 Salsadans med Salsa-dj |
Lördag | 12-15 17-sent ala carte Helglunch: Kött: Entrecote med duchessepotatis, Dragon- och vitlökssmör; rostade primörer. Fisk: Stekt gös med duchessepotatis, med anjovisgrädde, rostade primörer EJ BUFFE Pris:169kr |
Söndag | stängt |