Måndag | Wråns gräddstuvade Pytt i Panna med stekt ägg samt rödbetor Bakad lax med örtslungad potatis, kall sås samt gurksallad Veg: Cannelloni fylld med spenat och ricottaost |
Tisdag | Raggmunk alt kokt potatis serveras med Svenskt stekt fläsk, löksås samt lingon Köttfärslimpa serveras med Balsamicogräddsås samt kokt potatis Veg: Cannelloni fylld med spenat och ricottaost |
Onsdag | Nattbakad karré med plommon serveras med gräddsås samt rostad potatis Veg: Cannelloni fylld med spenat och ricottaost |
Fredag | Örtbakad kyckling serveras med rostade rotfrukter, örtkräm samt Tomatsallad Veg: Zucchinirösti, picklad lök, fetaostkräm |
På Wrån är vår målsättning att med personlig service, servera lunch där många rätter är husmanskost.
Vi kommer att laga vår mat från grunden med en modern tvist och använder lokala råvaror.Vi är extra stolta över att använda oss av Wrågårdens egna ekologiska grönsaker & köttproduktion.