Måndag | : Wrågårdens Färsbiff serveras med krämig svampsås, bakad tomat samt kokt potatis Bakad fiskfilé med ägg och pepparrot serveras med kokt potatis samt brynt smör Veg: Raggmunk med svampfräs toppad med rårörda lingon |
Tisdag | Raggmunk alt kokt potatis med svenskt stekt fläsk samt löksås och lingon Vinbrässerad kyckling med smålök serveras med len potatispuré Veg: Raggmunk med svampfräs toppad med rårörda lingon |
Onsdag | Klassikernas onsdag -välj på kålpudding och grynkorv med goda tillbehör Panerad kapkummel serveras med kall sås samt kokt potatis Veg: Raggmunk med svampfräs toppad med rårörda lingon |
Torsdag | Pasta med kyckling, grön sparris och chili Nattbakat kött från gården serveras med grönpepparsås, vårliga grönsaker samt potatisgratäng Veg: |
Fredag | Pulled pork med chilirostad klyftpotatis, BBQ-sås samt krämig kålsallad Veg: |
På Wrån är vår målsättning att med personlig service, servera lunch där många rätter är husmanskost.
Vi kommer att laga vår mat från grunden med en modern tvist och använder lokala råvaror.Vi är extra stolta över att använda oss av Wrågårdens egna ekologiska grönsaker & köttproduktion.