| Måndag | Isterband, serveras med persiljestuvad potatis, rödbetor, knaperstekt bacon, lök och kapris Kokos o currypanerad sejfilé, serveras med pilaffris och currysås. Veg: Bön och linsstroganoff, serveras med pilaffris och färskostcremé. All kyckling och kött är självklart svensk! Med reservation för ändringar. |
| Tisdag | Stekt rimmat sidfläsk, serveras med raggmunk, alt. kokt potatis, löksås eller bruna bönor. Kokos o currypanerad sejfilé, serveras med pilaffris och currysås. Veg: Bön och linsstroganoff, serveras med pilaffris och färskostcremé. All kyckling och kött är självklart svensk! Med reservation för ändringar. |
| Onsdag | Köttfärslimpa, serveras med champinjonsås, rårörda lingon och kokt potatis. Mandelbakad koljafilé, serveras med spenatsås och stompad potatis. Veg: Bön och linsstroganoff, serveras med pilaffris och färskostcremé. All kyckling och kött är självklart svensk! Med reservation för ändringar. |
| Torsdag | Ärtsoppa med fläsk, alternativt, fisksoppa, serveras med pannkakor, sylt och vispad grädde. Skånsk kalops, serveras med kokt potatis och rödbetor. Veg: Rostad majssoppa, serveras med pannkakor, sylt och vispad grädde. All kyckling och kött är självklart svensk! Med reservation för ändringar. |
| Fredag | Helstekt kotlettrad, serveras med pepparsås, äppelchutney och rostad potatis. Mandelbakad koljafilé, serveras med spenatsås och stompad potatis. Veg: Bön och linsstroganoff, serveras med pilaffris och färskostcremé. All kyckling och kött är självklart svensk! Med reservation för ändringar. |
På Wrån är vår målsättning att med personlig service, servera lunch där många rätter är husmanskost.
Vi kommer att laga vår mat från grunden med en modern tvist och använder lokala råvaror.Vi är extra stolta över att använda oss av Wrågårdens egna ekologiska grönsaker & köttproduktion.