Måndag | Soja och sesambakad lax serveras med stekt vitlöksris och toppas med en fruktig Salsa Stekt Bratwurst serveras med långbakad smörkål samt hemlagad potatispuré Veg: Bakad potatis med läcker curryröra, toppad med krispig lök |
Tisdag | Stekt rimmat sidfläsk, serveras med raggmunk, alt kokt potatis, löksås eller bruna bönor. Soja och sesambakad lax serveras med stekt vitlöksris och toppas med en fruktig Salsa Veg: Bakad potatis med läcker curryröra, toppad med krispig lök |
Onsdag | Grekisk färsbiff serveras med rostade rotfrukter, vitlökssky samt bakad tomat Panerad stekt fisk, kokt potatis samt dansk remouldsås och grönärtpuré Veg: Bakad potatis med läcker curryröra, toppad med krispig lök |
Torsdag | Ärtsoppa med fläsk, alt Köttsoppa, serveras med pannkakor, husets sylt och vispad grädde. Klassisk Skånsk kalops serveras med kokt potatis samt rödbetor Veg: |
Fredag | Coq au vin serveras med potatispuré, toppas med smålök och krispigt bacon Panerad stekt fisk, kokt potatis samt dansk remouldsås och grönärtpuré Veg: Bakad potatis med läcker curryröra, toppad med krispig lök |
På Wrån är vår målsättning att med personlig service, servera lunch där många rätter är husmanskost.
Vi kommer att laga vår mat från grunden med en modern tvist och använder lokala råvaror.Vi är extra stolta över att använda oss av Wrågårdens egna ekologiska grönsaker & köttproduktion.