Måndag | Isterband, serveras med stuvad potatis, senapspicklad gurka och rödbetor Gremolatabakad koljafilé, serveras med dill o rödlöksstompad potatis Veg: Japansk kålpannkaka, serveras med sriachamajo och bönsallad. All kyckling och kött är självklart svensk! Med reservation för ändringar |
Tisdag | Stekt rimmat sidfläsk, serveras med raggmunk, alt kokt potatis, löksås eller bruna bönor. Gremolatabakad koljafilé, serveras med dill o rödlöksstompad potatis Veg: Japansk kålpannkaka, serveras med sriachamajo och bönsallad. All kyckling och kött är självklart svensk! Med reservation för ändringar |
Onsdag | Baconlindad köttfärslimpa, serveras med gräddsås, lingon och kokt potatis. Bohuslänsk fisk o skaldjursgryta, serveras med ailoi Veg: Japansk kålpannkaka, serveras med sriachamajo och bönsallad. All kyckling och kött är självklart svensk! Med reservation för ändringar |
Torsdag | Strimlad kyckling i het tomatsås, serveras med pasta och nötfri pesto. Bohuslänsk fisk o skaldjursgryta, serveras med ailoi Veg: Japansk kålpannkaka, serveras med sriachamajo och bönsallad. All kyckling och kött är självklart svensk! Med reservation för ändringar |
Fredag | Skomakarlåda på helstekt kotlettrad, serveras med bacon, smålök, svamp och opotatispuré. Bohuslänsk fisk o skaldjursgryta, serveras med ailoi Veg:. Japansk kålpannkaka, serveras med sriachamajo och bönsallad. All kyckling och kött är självklart svensk! Med reservation för ändringar |
På Wrån är vår målsättning att med personlig service, servera lunch där många rätter är husmanskost.
Vi kommer att laga vår mat från grunden med en modern tvist och använder lokala råvaror.Vi är extra stolta över att använda oss av Wrågårdens egna ekologiska grönsaker & köttproduktion.