Måndag | Schnitzel serveras med chilibearnaisesås och rostad potatis Vegetarisk: Chili sin carne serveras med ris, picklad rödlök och creme fraiche |
Tisdag | Stekt panerad fisk serveras med dillkräm, ärter och kokt potatis Stekt svenskt fläsk serveras med löksås och kokt potatis Alt. med raggmunk och lingon Vegetarisk: Bakade betor med ädelost, rosmarin och nötter |
Onsdag | Rimmad oxbringa från Wrågården serveras med rotmos och pepparrotskräm Vegetarisk: Krämig tryffelpasta serveras med hyvlad parmesan |
Torsdag | Pannkakstorsdag med sopplunch, tre olika soppor serveras med nybakat bröd, vispat smör och spread Pannkakorna serveras med sylt, grädde, strössel samt toppingsås |
Fredag | Boeuf bourguignon med kött från Wrågården, sylt lök, bacon och svamp samt potatispurè Vegetarisk: Paj med zucchini, tomat och lök serveras med kålsallad |
På Wrån är vår målsättning att med personlig service, servera lunch där många rätter är husmanskost.
Vi kommer att laga vår mat från grunden med en modern tvist och använder lokala råvaror.Vi är extra stolta över att använda oss av Wrågårdens egna ekologiska grönsaker & köttproduktion.