| Måndag | Helstekt kotlettrad, rostad potatis & champinjonsås Gratinerade portabello med vitlök & parmesan - serveras med morotspuré & kall örtcrème Ugnstekt fisk med kokt potatis, hackad dill & äggsås |
| Tisdag | Lårkycklingfilé med champinjoner, bacon & kokt ris Rotfruktsgratäng, hasselnötsbullar & tzatziki Ugnstekt fisk med kokt potatis, hackad dill & äggsås |
| Onsdag | Ungersk gulasch, kokt potatis & crème fraiche Bakad paprika med stekt grönsaksris Ugnstekt fisk med kokt potatis, hackad dill & äggsås |
| Torsdag | Köttfärslimpa, kokt potatis, gräddsås & lingon Vegetarisk biff, rostad potatis & ötrcreme Ugnstekt fisk med kokt potatis, hackad dill & äggsås |
| Fredag | Kycklingschnitzel fylld med skinka, ost & senap - serveras med stekt potatis Vegetariska färsbullar, stekt matvete & rostad tomatsås Ugnstekt fisk med kokt potatis, hackad dill & äggsås |
| Söndag | Söndagsbrunch: Serveras mellan kl. 11:30 - 14:00 Pris vuxen: 295 kr Pris barn 5-12 år: 105 kr Pris barn: 2-4 år: 75 kr Boka bord på hotelranten.se |