Måndag | Viltskavsgryta med kantareller & bacon - serveras med rårörda lingon & potatismos Grillad paprika fylld med tomat, polenta & färskost Panerad spätta med räksallad, ärtor & kokt färskpotatis |
Tisdag | Wallenbergare, brynt smör, ärtor, rårörda lingon & potatismos Vegetariska biffar - serveras med potatismos & basilikasås Panerad spätta med räksallad, ärtor & kokt färskpotatis |
Onsdag | Ugnsrostad kyckling, ris & sötsur sås Grönsaksgratäng med riven halloumi & svarta bönor Panerad spätta med räksallad, ärtor & kokt färskpotatis |
Torsdag | Pannbiff, stekt lök, brunsås, rårörda lingon & kokt färskpotatis Gratinerad portabello med vitlök & parmesan - serveras med rostade grönsaker Panerad spätta med räksallad, ärtor & kokt färskpotatis |
Fredag | Stekt schnitzel, stekt potatis & bearnaisesås Rökta rödbetsbiffar, stekt potatis & vitlökscrème Panerad spätta med räksallad, ärtor & kokt färskpotatis |
Söndag | Söndagsbrunch Serveras mellan kl. 11:30 - 14:00 Boka bord via hemsidan genom rubriken "EVENEMANG" |