Anmäl er restaurang

Betalas via e-post faktura 1 gång/år, priserna ovan är exkl. moms.
§ 1. Lunchtajm.se kan avbryta abonnemang utan återbetalningsskyldighet om något utav följande inträffar - Otillåten annonsering - Om kunden publicerar material som ej har med Lunchtajm.se:s verksamhet att göra - Om kunden publicerar kränkande eller stötande text & material

§ www.lunchtajm.se ansvarar ej för ev. meny- & prisändringar som ej kommit till vår vetskap, force majeure eller annat som ej www.lunchtajm.se kan råda över.

§ Lunchtajm.se förbehåller sig rätten att ändra i texter, menyer och att ändra stavfel så att det passar in i lunchtajm.se:s profil.

§ Lunchtajm.se kan inte garantera att driften av webbplatsen inte kan komma att störas av ett antal orsaker utanför lunchtajm.se:s kontroll

§ Lunchtajm.se tillåter att abonnenterna använder Lunchtajm.se i eget annonseringssyfte som i reklamblad, egna menyer mm. Förutsatt att Lunchtajms logotype används. Kontakta oss på info@lunchtajm.se för att få vår logotype i rätt format.

§ Användare av Lunchtajm.se har inte rätt att gentemot Lunchtajm göra gällande någon påföljd, så som krav på ersättning för ekonomisk eller annan skada, till följd av fel eller påstått fel i uppgifterna på Lunchtajm.se

§ Lunchtajm kan ej hållas till ansvar och skyldig till skadeersättning till följd av användargenererat innehåll publicerat på Lunchtajm.se.

§ Skickar du in din dagens lunch till oss så måste vi ha den senast fredagen veckan innan för att kunna garantera att luncherna kommer ut i tid.

§ Vid borttappade inloggningsuppgifter vänligen kontakta info@lunchtajm.se för att erhålla nya inloggningsuppgifter till din admin sida.

§ Ditt abonemanget förlängs automatiskt med ett år efter att din första avtalsperiod löpt ut.

§ Abonnemanget kan sägas upp när som helst utan bindningstid (erlagd betalning återbetalas ej)

§ Lunchtajm.se kan ändra dessa villkor och det åligger användaren att ta del av dem

Betalning
När du betalar via faktura administreras detta av eFinance Nordic AB under varumärket billmate. Detta innebär att du handlar tryggt och enkelt. Du slipper uppge dina kortuppgifter, och betalar först efter det att du mottagit dina varor Fakturan skickas via e-post.

Vid försenad betalning tillkommer lagstadgad påminnelse-/förseningsavgift samt dröjsmålsränta om 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. För att kunna beställa mot faktura måste beställaren vara ett registrerat svenskt företag eller en person över 18 år, vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Kreditprövningen kan i vissa fall innebära att en kreditupplysning tas. I sådana fall kommer ni bli meddelade om detta via e-post. Kreditupplysningen sköts via Bisnode och är inget som belastar när man ansöker om kredit hos kreditinstitut.

eFinance Nordic AB, organisationsnummer 556918-4129, telefonnummer 040-30 35 00.

Vid skickande godkänner ni våra villkor


SIDOR PÅ WWW.LUNCHTAJM.SE

ANNONSER